• Carrer de La Torre, 16, Barcelona
  • (+34) 932 372 642
  • latorresetze@yahoo.es
Activitats

Les propostes d’actuació del Centre de Dia La Torre Setze tenen un marcat sentit relacional i socialitzador perquè creiem que l’increment de les interaccions a nivell social millora el sentit de benestar, la confiança en un mateix i, en definitiva, la qualitat de vida de la persona.

Les nostres intervencions són respectuoses amb la diversitat de realitats personals, flexibles i participatives per a adequar-se a cada situació i respondre a objectius assolibles, però sempre des d’una vessant lúdica i en un ambient distes i relaxat. Com a elements de suport s’utilitzen estímuls de l’entorn immediat i de les activitats de la vida diària.

ACTIVITATS DE TIPUS FÍSIC
Les activitats de tipus físic ofereixen als participants la possibilitat de gaudir d’una bona estona, en un ambient distes, alhora que s’exerciten aspectes motors, funcionals i físics per poder mantenir la mobilitat i l’autonomia de la persona gran el màxim temps possible. Mitjançant mobilitzacions de diferents parts del cos amb exercicis on les persones participen de forma activa i voluntària o ajudades pel professional, exercicis per prevenir trastorns articulars i musculars, o reforçar i mantenir l’equilibri i la marxa.

ACTIVITATS D’ESTIMULACIÓ COGNITIVA
Les activitats han de tenir en compte la realitat de cada usuari per poder reforçar les capacitats cognitives preservades i evitar insistir en aspectes més deteriorats, cosa que podria generar frustració i angoixa.
Tallers de Memòria: gnosies, càlcul, pràxies, premsa… en grups i adequades a la situació.

ACTIVITATS PEL MANTENIMENT DE LA CAPACITAT FUNCIONAL
Activitats dirigides a reforçar l’autonomia en la realització de les activitats de la vida diària (AVD), especialment les més bàsiques: higiene personal, alimentació, vestir-se…